loreal interieur
ontwerp meubilair
kast

L'Oréal

Interieur ontwerp voor het hoofdkantoor van L’Oréal Nederland
Alphen aan den Rijn, Nederland
Opdrachtgever: l’Oréal Nederlands
Aannemer: Enderberg, Interieurbouw BV
Projectarchitect: Sophie Valla

Voor het hoofdkantoor van L’Oréal Nederland in Alphen aan de Rijn hebben we de ingang van de directiekantoren ontworpen en gebouwd.
Het meubilair is op maat gemaakt om zo veel mogelijk functies te combineren. Het kan in al zijn dimensies worden gebruikt: de kast fungeert tegelijkertijd als een uitstalling voor tijdschriften; het grote scherm bakent een intieme werkplek af voor het secretariaat en stelt ook de l’Oréalproducten tentoon.

De balie, planken, schermen en posters verwelkomen de bezoeker, terwijl ze ook activiteiten naar verschillende kanten tonen.
 

product winkels